Karriere

Bliv en del af holdet og skab fremtiden
for elektronisk samhandel

At arbejde med
elektronisk fakturering

Bag Sproom er et team, som hver dag arbejder målrettet på at gøre elektronisk samhandel smartere for danske virksomheder.

Mange tror, vi beskæftiger os med en branche, som er støvet, men intet kunne være længere fra sandheden. Akkurat så støvet som elektronisk fakturering måske kan lyde, lige så spændende en branche er det og lige så spændende mennesker arbejder bag. Vi konkurrerer nemlig i en af verdens mest fremadstormende og innovative FinTech-brancher, hvor vi i Danmark er absolut førende.

Forandring og innovation er nøgleordene i FinTech-branchen. Det medfører, at traditionelle brancher bliver udfordret som aldrig før af FinTech-virksomheder som os, og vi har derfor med en branche at gøre, som er en “game changer” af de helt store.

Derfor har vi brug for skarpe hjerner og kreative sjæle på holdet, der er klar på intens konkurrence i en branche, hvor der er fart på udviklingen.

I Sproom er vi et hold af entusiaster og en del af det stærke softwarefirma Visma. Sammen brænder vi for at simplificere noget, som egentlig er ret komplekst. Det kræver både ambitioner, håndværk, hårdt arbejde, kreativitet og godt humør.

Vi går op i vores arbejde, uanset om det er hardcore kode, kundeservice, design, salg eller marketing. Og vi spiller sammen som et hold på tværs af fagområder mod samme mål; at give vores brugere den bedste og mest brugervenlige løsning til at sende og modtage en elektronisk faktura.
De fleste af os sidder på hovedkontoret i København, men vi har også udviklere siddende i Ukraine.

 

 

Vil du være en del af vores team?

Vi er altid interesserede i at få nye, ambitiøse kollegaer, der forstår at gøre det komplekse simpelt.

Når du finder en ledig stilling, du gerne vil søge, kan du sende din ansøgning til den mail, der fremgår af stillingsopslaget.

 

Ledige stillinger

Business Development Manager

Visma e-conomic A/S, Carlsberg Byen, Copenhagen

 

 

 

 

Uopfordret ansøgning

Vi ansætter løbende nye kollegaer og tager meget gerne imod
uopfordrede ansøgninger.

Skriv gerne i overskriften at din uopfordrede ansøgning er til Sproom. Overvej desuden, hvad du konkret kan bidrage med hos Sproom, og husk at vedlægge dit CV og eventuelt andre relevante papirer.