Gratis online fakturaskabelon

Lav hurtigt, nemt og gratis din faktura med Sprooms fakturaskabelon.

Kom i gang med Sprooms fakturaskabelon

En fakturaskabelon kan være nyttig, når du skal sende en nem og hurtig faktura. Der findes mange forskellige former for fakturaskabeloner: både i Excel, Word og online. Fælles for dem alle er, at de viser dig, alle de relevante oplysninger du skal udfylde, for at udarbejde en faktura. Dog er der ofte flest fordele ved en online fakturaskabelon.

Prøv Sprooms fakturaskabelon gratis

Send en elektronisk faktura
via en online fakturaskabelon

Vil du gerne sende dine fakturaer elektronisk, men har du ikke noget regnskabsprogram der er integrébart med en operatør? Så kan du sende dine fakturaer med eller uden EAN-nummer nemt og hurtigt via Sprooms fakturaskabelon. Sprooms fakturaskabelon udregner momsen, den samlede pris og lever desuden op til de gældende fakturakrav, så det skal du ikke bekymre dig om.

Det er desuden helt gratis at taste og sende elektroniske fakturaer med en online fakturaskabelon i Sproom - uanset hvor mange fakturaer du sender.

Når du logger ind, vil dine afsenderoplysninger være udfyldt på forhånd. Det eneste du skal gøre er at søge efter din modtager og udfylde varelinjen med pris. Er det en ny modtager, du skal sende en faktura til gennem fakturaskabelonen, skal du blot indtaste oplysningerne på modtageren, så bliver de husket til næste gang.

Send elektronisk faktura

Mindre indtastning og
færre fejl med Tast Nemt

Hvis du taster mange enslydende fakturaer med din fakturaskabelon i Sproom, kan dit arbejde lettes med Tast Nemt, som er inkluderet i Sproom Basic-, Sproom Standard- og Sproom Premium-løsningerne. På den måde kan du spare værdifuld tid og minimere mængden af manuelt arbejde. Her bliver det muligt at:

  • Gemme kladder

  • Kopiere indholdet fra en tidligere sendt faktura over i fakturaskabelonen

  • Oprette kreditnota fra faktura ved ét enkelt klik

  • Se din faktura og sikre at indholdet er korrekt, før du sender

Så hvis du gerne vil spare mere tid, kan du bruge Sproom som et fuldt fleksibelt faktureringsværktøj, hvor du eller en kollega altid kan vende tilbage til en påbegyndt faktura på et senere tidspunkt.


Prøv Tast Nemt

Vedhæft bilag til din faktura

Hvis du har en Sproom Basic, Sproom Standard eller Sproom Premium bruger, kan du vedhæfte bilag til din elektroniske faktura. Du kan også påføre standard betalingsbetingelser og -oplysninger, som fremover vil fremgå af fakturaen. Det kan derfor være en fordel, at benytte en faktura skabelon online frem for en faktura skabelon i Excel eller Word, da oplysninger altid bliver gemt, flere kan have adgang, bilag kan vedhæftes og layoutet ser altid godt ud.

Læs mere