Balance4u

Balance4u kan bruges til mange forskellige afstemninger, som f.eks. kreditkort, banker, leverandører, lager, mellemregning og projektregnskab - kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan afstemmes. Hvis din virksomhed har mange transaktioner, er der en meget stor tidsbesparelse at hente.

Balancd4U

FakturaIT

FakturaIT

FakturaIT’s viden om regler og love ved elektronisk fakturering kombineret med en fleksibel løsning til faktura-forsendelse udgør en unik kombination, der tilfører deres kunder stor værdi. De tilbyder egenudviklede løsninger med 100 % compliance i forhold til lovgivning, regler og retningslinjer. Automatisk VAT / CVR validering og signering af dine dokumenter sikrer, at din virksomhed efterlever SKAT’s krav til sporbarhed, valideringshyppighed samt dokumentation.

NemEDI

nemEDI leverer billige og effektive EDI løsninger, og har integration til en lang række af markedets populære økonomisystemer. Nemt og enkelt kan de hjælpe dig i gang med EDI; både til danske og udenlandske partnere. nemEDI integrerer naturligvis med Sproom, og kan også hjælpe med at danne OIO-fakturaer ud fra dit økonomisystem, således at fakturaerne kan sendes via Sproom automatisk, selvom dit økonomisystem ikke kan danne en passende OIO fil.

NemEDI

Tabellae

Tabellae

Tabellae A/S er et konsulenthus, der leverer løsninger inden for Output Management og LaserNet. Skandinaviens mest erfarne LaserNet hus. Tabellaes rådgiver og implementerer løsningen til udveksling af forretningsdokumenter og dækker hele dokumentprocessen - fra bestilling til betaling.

EazyProject

EazyProject er et komplet og yderst brugervenligt projektstyringsværktøj, der binder alle dele af projektstyringen sammen. Du får projektplanlægning, ressourcestyring, timeregistrering, økonomistyring, rapportering og fakturering i én samlet løsning. Løsningen understøtter både komplekse og mere simple, visuelle projektmodeller både agilt og klassisk – du bestemmer.