CSC

CSC er en global IT-virksomhed, der leverer it-løsninger til både offentlige institutioner og private virksomheder. CSCs services dækker alt fra cloud computing, software- og platform- as- a-service løsninger til softwareudvikling og management consulting. CSC har mere end 93.000 medarbejdere og opererer i mere end 90 lande. CSC er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

CSC

TrueCommerce

TrueCommerce

TrueCommerce integrerer din forretning til alle led i forsyningskæden, så du kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser, ordrehåndtering, lagerstyring og meget mere på én samlet platform. For at være konkurrencedygtig på det globale marked i dag skal en virksomhed være i stand til at drive forretning på tværs af flere systemer, platforme og salgskanaler. Men det kan hurtigt blive meget kompleks og ressourcekrævende. Gennem årtier har TrueCommerce hjulpet tusindvis af virksomheder med at effektivisere deres samhandel.

Itella Logistics

Itella leverer logistikløsninger inden for alt fra transport, lagerstyring og drift af lagerhoteller til kontraktlogistik og IT-baserede logistikløsninger. Itella opererer i Norden, de baltiske lande samt Rusland

Itella

InExchange

InExchange

InExchange udbyder en platform til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter på det svenske marked. Inexchange leverer helhedsløsninger for afsendelse og modtagelse af fakturadokumenter til både små og store virksomheder. InExchange er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige.

%MCEPASTEBIN%

KMD

KMD udvikler, drifter og vedligeholder it-systemer til både kommuner, stat, regioner og det private erhvervsliv. KMDs kerneforretning er softwareudvikling og virksomheden servicerer kunder med både softwareprodukter og –projekter. KMD har over 3.000 medarbejdere og opererer i Danmark og Sverige. KMD er en af 5 VANS leverandører i Danmark.

 

KMD

Pagero

Pagero

Pagero udbyder cloudtjenester til kommunikation af digitale forretningsdokumenter. Via netværket Pagero Online forbinder Pagero virksomheder digitalt med hinanden og optimerer måden at udveksle forretningsdokumenter. Pagero er særligt stærke på kommuner og landsting i Sverige, men har også kunder uden for Sverige.