Basware

Basware leverer cloudbasewarebaserede løsninger til e-faktura-håndtering og alle finansielle transaktioner i processen fra indkøb til betaling. Baswares løsninger og services giver SME- og entrerprisekunder på B2B markedet adgang til et åbent og sikkert økosystem, som forbinder mere end 1,9 millioner indkøbere og leverandører på globalt plan.

Basware

Dalby Data

Dalby Data

Dalby Data leverer integrationssoftware til økonomisystemer med særlig fokus på e-conomic. Dalby Data har bl.a. udviklet ERP Faktura, der er et gratis softwaremodul til import af levendørfakturaer til e-conomic, og som henvender sig til primært mindre og mellemstore virksomheder.

Faktura-Boks

Faktura-Boks leverer løsninger til fakturagodkendelse for små og mellemstore virksomheder med henblik på proces- og likviditetsoptimering. Faktura-Boks samarbejder med både IT-virksomheder, konsulenter, revisorer samt bogføringsfabrikker.

FutureLink

FutureLink leverer løsninger til effektivisering og digitalisering af forretningsprocesser i økonomi-, arkiv og administrationsfunktioner. FutureLink har mere end 15 års erfaring med indscanning, faktura- og dokumenthåndtering, og står bag udvikling og salg af BatchLocator og BatchFlow produkter.

Ibistic

bistic udbyder webbaserede løsninger til håndtering af fakturaer, udlæg og indkøb i Skandinavien. Ibistics teknologi leveres som tjenester i overensstemmelse med en Software-as-a-Service model, hvilket sikrer brugerne adgang til løsningerne når som helst og hvor som helst. Ibistic har kontorer i Danmark (København), Norge (Oslo) og Spanien (Malaga).

IMSoft

IMSoft udvikler, leverer og servicerer softwareløsninger til dokumentarkivering og workflow. IMSofts standardløsninger fungerer som en del af Microsoft Office, og er integrerbare med bl.a. Navision, Axapta og C5.

Medius Danmark ApS

Medius leverer forretningsløsninger, som forenkler og automatiserer forretningsprocesser. Medius har udviklet workflow platformen MediusFlow til proceshåndtering og dokumentbehandling, som er integrerbar med mere end 70 forskellige forretningssystemer. Medius leverer løsninger til mere end 700 kunder inden for både produktion, handel, detail og service.

Readsoft

ReadSoft

ReadSoft udvikler software til at automatisere fakturaprocessen og andre dokumentdrevne processer, uanset om de modtages på papir eller i elektronisk form. De indkomne fakturaer, ordrer, kontrakter etc. klassificeres, indekseres og videresendes til et WorkFlow eller ERP-løsning. Gevinsten er tidsbesparelser, bedre kontrol og hurtigere sagsbehandling.

Active Business Solutions

Active Business Solutions leverer «Active Workflow», som er en 100% integreret Dynamics NAV/Navision-løsning. Dette betyder blandt andet at deres kunder ikke er afhængige af løbende omkostninger til 3. partsløsninger for fakturagodkendelse. I og med «motoren» er udviklet i Dynamics NAV/Navision databasen er synkronisering/integration med andre systemer overflødig. Med kontorer i Oslo og København betjener Active Business Solutions sine kunder globalt.

Active Business Solutions

Continia

Continia leverer et komplet system til både integration og godkendelse af alle typer fakturaer for virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV. I samarbejde med Sproom har Continia udviklet en standard integration, så fakturaer håndteres direkte fra Microsoft Dynamics NAV. Med Continia eDocuments skal du dermed kun administrere dine fakturaer ét sted, så du opnår fuldt overblik.

EDH Technology

EDH Technology leverer brugervenlige og effektive løsninger til elektronisk fakturahåndtering. Brugervenlighed og fleksibilitet er nøgleord for EDH Technologys løsning, som tager udgangspunkt i Ediva software, som udmærker og differentierer sig ved at have integreret datacapture, samt ved, at det kan håndtere andre dokumenttyper udover fakturaer. Løsningen fås som On-Premise, Hybrid og Cloud.