Abakion

Abakion er en af de største danske ERP partnere, som leverer samlede forretningsløsninger baseret på Microsoft-teknologi, f.eks. Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV, Power BI og CRM. I samarbejde med Sproom, har Abakion lavet en løsning til Microsoft Business Central, hvor du nu kan bruge Sproom og sende elektroniske faktura direkte til dine kunder eller det offentlige.

Læs mere om løsningen


Dinero Regnskabsprogram

Dinero er et regnskabsprogram, som gør den daglige bogføring let, sjov og hurtig at klare for små og mellemstore virksomheder. Dinero er iværksætternes foretrukne regnskabsprogram på grund af de mange brugbare funktioner, som passer til dem, og fordi der både findes en gratis- og en betalingsversion alt efter den enkeltes behov.

DataComfort

DataComfort leverer, implementerer og rådgiver om intelligente IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Løsningerne er blandt andet Microsoft NAV, C5 og Uniconta. DataComfort skaber en mere sikker og effektiv hverdag for deres kunder, gennem et indgående kendskab til regnskabshåndtering og administrationssystemer, der gør det muligt at skræddersy løsninger til den enkelte virksomhed.

Vi hjælper virksomheder med at få succes med håndtering af fragt.

AirBoss

AirBOSS

AirBOSS er et modulbaseret økonomisystem, der indeholder alle de funktioner, et firma har brug for i den daglige drift. AirBOSS er kendt for sin let forståelige og logisk opbyggede brugerflade. Programmerne er nemme at installere og komme i gang med, og det er muligt at konvertere og genbruge data fra andre regnskabsprogrammer.

360 Business Tool

360 Business Tool er et komplet IT forretningssystem, som effektivt hjælper dig med at styre din virksomhed. Med 360 Business Tool får du overblik og fuld kontrol over alle dine aktiviteter, så du kan træffe bedre beslutninger i alle områder af din virksomhed. 360 Business Tool integrerer med Sproom og dit økonomisystem, kalender, e-mail, lønsystem, netbank m.m.

360BusinessTool

Bornerup-Datacenter

Bornerups Datacenter

Bornerups Datacenter forhandler ERP- og økonomistyringsprogrammerne Microsoft Dynamics NAV, C5 og CRM. Bornerups Datacenter har forhandlet løsninger i mere end 25 år og er i dag sparringspartner for over 3.500 virksomheder, for hvem de udvikler og optimerer arbejdsgange.

Uniconta

Uniconta er et 100% cloudbaseret og lynhurtigt økonomisystem, der giver komplet overblik over virksomhedsøkonomien og understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt.

Uanset om du arbejder som revisor, økonomiansvarlig eller bogholder, dækker Uniconta alle behov for udførelse af dine økonomiopgaver. Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1984.

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så man altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Uniconta logo

FinnLevinsen

Finn Levinsen

Finn Levinsen er et ERP-softwarehus som har ca. 250 kunder i Skandinavien. Deres standardsystem SBS er et internet-baseret system som kører på alle de nordiske sprog. Firmaet er mere end 30 år gammelt og har 4 medarbejdere.

Genios

Genios er en professionel IT servicepartner og Microsoft Certified Partner med kompetance til Microsoft Business Solutions ERP-produkter Navision C5 og XAL.

Genios

GREAT-IT

Great-IT har et af Danmarks mest erfarne konsulentfirmaer inden for Microsoft Dynamics C5, Dynamics XAL, Dynamics AX og kan understøtte alle produkter med SQL-rapportering, CRM og WebHandel.  Great-IT leverer til mange forskellige brancher og understøtter kunder, der ønsker at effektivisere og fokusere på deres forretning ved hjælp af Microsoft Dynamics ERP økonomiprogrammer. Projekterne indebærer levering af løsninger, løbende drift og levering af hardware. Great-IT sikrer din virksomheds fundament med en ERP-løsning, som understøtter Sproom som elektronisk faktureringsudbyder.

Notora

Notora er et konsulenthus med 100 % fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsofts ERP-system Dynamics NAV (Navision). Notora har afdeling i Aalborg og Århus og kompetence inden for integration af Sproom til brug for elektroniske salgs- og købsfakturering i NAV.

Notora

VisionPeople

VisionPeople

ReadSoft udvikler software til at automatisere fakturaprocessen og andre dokumentdrevne processer, uanset om de modtages på papir eller i elektronisk form. De indkomne fakturaer, ordrer, kontrakter etc. klassificeres, indekseres og videresendes til et WorkFlow eller ERP-løsning. Gevinsten er tidsbesparelser, bedre kontrol og hurtigere sagsbehandling.

Xena

Xena er et online regnskabsprogram, der giver et suverænt økonomisk overblik. Det er nemt at organisere og få adgang til dine finansielle oplysninger uanset, hvornår og hvor du har brug for dem. Samarbejdet med Sproom gør elektronisk fakturering utrolig nemt. En enkel brugergrænseflade og ukompliceret bogføring gør Xena intuitivt at bruge for både nybegyndere som rutinerede regnskabsmedarbejdere.

X-link

X-Link

X-link A/S ønsker at styrke deres kunders forretning gennem de rigtige it-løsninger. X-link A/S har stor erfaring med ERP-løsninger, konceptudvikling, faktura-flow xin, fakturamodtagelse, optimering af fakturaens vej gennem virksomheden, integration af forretningssystemer og datasikkerhed.

Amesto

Amesto Solutions hjælper med at forenkle arbejdsgangen i store og små virksomheder i hele Norden. Med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business er vores mål at gøre vores kunder mere rentable ved at strømline forretningsprocesser ved hjælp af teknologi. Sproom og Amesto Solutions vil i fællesskab gøre elektronisk fakturering lettere tilgængeligt for en lang række Visma-brugere så de sparer både tid og penge.

Ordrestyring

Ordrestyring er håndværkerens it-værktøj. De hjælper små og mellemstore håndværksvirksomheder med af få styr på alle dele af forretningen. Få styr på alt fra tilbud, ordrer, timer og fakturering til kvalitetssikring og det samlede, økonomiske overblik. Vi er glade for at kunne samarbejde med Ordrestyring, så vi kan gøre elektroniske fakturering let og gennemskueligt for håndværksvirksomheder i alle størrelser. .

Billy

Få et overblik over din økonomi. Billy er regnskabsprogrammet til håndværkere, freelancere og andre mindre virksomheder, der vil undgå bøvl med deres regnskab. Med Billy kan du let sende fakturaer, afregne moms med få klik, uploade kvitteringer med din smartphone, sende dine EAN-fakturaer fra dit regnskab gennem Sproom og meget mere..

Lyngsøe EDB

Lyngsøe EDB A/S leverer total-løsninger til danske og nordiske virksomheder. Vi har været inden for branchen i snart 20 år, og har gennem årene oparbejdet en høj kompetence indenfor mange forskellige brancher og mange forskellige typer virksomheder. To af vores kerneprodukter er MS Dynamics C5 og MS Dynamics NAV.

Octopus

Med Octopus kan du sende og modtage dokumenter elektronisk via både EAN-numre og/eller CVR-numre. Vi håndterer alle de formater, dine samarbejdspartnere måtte ønske, herunder PDF, OIOXML, OIOUBL og EDIFACT. Octopus overfører alle elektroniske dokumenter via SPROOM, som vi har haft et godt samarbejde med siden selskabet startede i 2010.

iAdvice

iAdvice hjælper virksomheder med at implementere økonomisystemer og giver efterfølgende support – med udgangspunkt i standardløsningen Visma Business. De stræber efter at opnå optimal udnyttelse af virksomheders økonomisystemer, herunder især at samle virksomhedens mange afdelinger i ét system. De har fokus på at skabe værdi for deres kunder og på, at deres løsninger giver reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i virksomheden.

wisepeople.it

wisepeople.it er specialiseret i Microsoft Dynamics ERP-systemer, Systemintegration, Business Intelligence og automatisering af arbejdsgange og rutiner. De leverer professionelle virksomhedsløsninger til danske handels-, service- og produktionsvirksomheder. Dette sker med udgangspunkt i kundens individuelle behov, men samtidigt med stor fokus på udnyttelsen af mest mulig standard funktionalitet. Sproom understøtter dette og hjælper med at gøre kundens elektroniske samhandel mest mulig enkel og nemt tilgængelig.

ERPgruppen A/S

ERPgruppen A/S er et samlet IT- og konsulenthus, der leverer support, rådgivning og IT-løsninger inden for økonomi- og forretningssystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV. Det er en sammenslutning af flere ERP-huse i Danmark, som sammen skaber en større, stærkere og bredere kompetenceplatform, der sikrer en effektiv og ressourcebesparende forretnings- og økonomistyring til små og mellemstore virksomheder. ERPgruppen tilbyder stærke kompetencer inden for både projektstyring, konsulentydelse, programmering og undervisning, og har desuden et stort og bredt eksternt netværk at trække på, hvori Sproom selvfølgelig indgår.

ADDvision

ADDvision er et team af meget engagerede og erfarne Microsoft specialister. Deres forretningsfokus spænder over implementering af ERP-løsninger fra Microsoft baseret på Dynamics NAV og C5, online lagerstyringsløsninger (WMS), eget hosting center - og så er de totalleverandør af hardware, software- og driftsløsninger til både store og små virksomheder - nationalt såvel som internationalt.

ADDVision

Ecit logo

ECIT Consulting A/S

ECIT Consulting A/S hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere deres arbejdsprocesser, og her er Sproom en vigtig samarbejdspartner når det drejer sig om elektronisk fakturering og effektivisering. Vi samarbejder med mere end 100 virksomheder indenfor projekt-, service-, handels-, advokat-, konsulent- produktions- og vin/spiritus virksomheder. Vi har kontorer i Odense, Aarhus og Smørum.

e-conomic regnskabsprogram

e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder og er anbefalet  revisorer og bogholderes fra hele Danmark. Programmet er oplagt til at samarbejde om regnskabet og er meget intuitivt at bruge, hvilket gør det nemt at styre bogføringen selv - også selvom du ikke er regnskabsuddannet. 

e-conomic giver dig nærværende, gratis support, hjælp gennem fx regnskabskurser og mulighed for at skræddersy programmet efter behov. 

Uniconta logo