Salg

Saml al udgående fakturering ét
sted og styrk forholdet til dine kunder.

Centraliseret fakturaafsendelse

Virksomheder med mange kunder ved, at der er stor variation i de krav, der stilles til modtagelse af fakturaer. Det strækker sig fra den helt basale papirfaktura, over PDF-fakturaer som skal sendes til forskellige mailadresser til fuldelektroniske fakturaer, som skal afleveres i forskellige formater.

For at opnå et optimalt fakturaflow er det essentielt, at kunderne modtager jeres fakturaer på deres foretrukne måde. Sprooms unikke teknologi sikrer, at I altid sender alle fakturaer på helt samme måde, fra samme sted og i samme format. Herefter sikrer vi, at fakturaerne kommer frem til kunderne på præcis den måde, de ønsker.

Det er en meget væsentlig forudsætning for, at fakturaen bliver behandlet og betalt rettidigt.

 

 

KONTROL,

DOKUMENTATION

OG SPORBARHED

Med alle fakturaer samlet ét sted i ét format giver det jer adgang til et enestående overblik med fuld historik på alle fakturaforsendelser. Med kvitteringer for alle stadier i modtagelsen er det hurtigt og nemt at følge, hvem der ikke har modtaget eller åbnet jeres opkrævning.

Det gør arbejdet med at fremskrive likviditetbevægelser meget mere præcist, og der opstår helt nye muligheder for detaljeret cash flow management, når man arbejder med opdaterede stamdata på hver enkelt kunde.

 

 

 

 

Øjeblikkelige besparelser

Ud over alle de afledte besparelser der opnås ved at ensarte fakturaprocessen, som for eksempel rettidig betaling og fuld sporbarhed, så er der også direkte besparelser at hente i budgettet.

Særligt ved traditionelle postforsendelser er der store besparelser at hente. Det er ikke unormalt, at virksomheder reducerer deres portoudgifter med 75-85% i de første 12 måneder efter overgangen til Sproom.

Dette lader sig gøre takket være Sprooms automatiske kundeaktivering fra papir til elektronisk modtagelse. Desuden kan der spares indkøb, vedligeholdelse og opdateringer af PDF-software, output management software, IT-licenser, hardware og lignende.

Imødekom dine
kunder

Hvem kan modtage elektronisk? Hvem skal have en papirfaktura? Hvilken mailadresse skal denne kunde have sine PDF'er på?

Det er stort set umuligt altid at være opdateret på, hvordan dine kunder kan modtage og dermed sikre, at du sender på den mest økonomiske og hensigtsmæssige måde for både dig og din kunde.

Alt det behøver du ikke længere forholde dig til. Med Sprooms løsning for fakturaafsendelse kan du nu sende dine fakturaer 100% elektronisk - hver gang! Du sender alle dine fakturaer på samme måde, og vi sørger for, at din kunde selv vælger, hvordan de ønskes modtaget.

Din faktura kommer dermed altid sikkert og hurtigt frem i rette format - win, win!