Historien

Sproom er din softwareleverandør
med speciale i elektronisk fakturering

 

Sådan startede det hele

Før Sproom eksisterede var dét at sende en elektronisk faktura kun noget, der var tilgængeligt for store virksomheder. De løsninger, der fandtes på markedet, var tunge, komplicerede, dyre og på ingen måde henvendt til små og mellemstore virksomheder.

Det fik en lille gruppe dedikerede mennesker til at grundlægge Sproom en sommerdag i 2010. Deres ambition var at gøre elektronisk fakturering enkelt og tilgængeligt for alle typer af virksomheder - uanset  størrelse og formål. Baseret på principperne om et åbent og tilgængeligt fakturanetværk har Sproom lige siden udviklet sig til at være en af de største og mest anvendte platforme til elektronisk fakturering i Danmark.

Successen og den hurtige udvikling skyldes i høj grad engagerede medarbejdere, men også en konstant målsætning om at optimere kunderejsen og gøre elektronisk fakturering så simpelt som muligt. Det har resulteret i, at vi i dag er en del af IT-virksomheden Visma, som er Nordens førende leverandør inden for forretningssoftware.

En af vores fælles ambitioner er at hjælpe vores kunder med at blive mere digitale og konkurrencedygtige inden for fakturering. Vi er stolte over at være del af Visma og er i dag et lille team i en stor familie.

Læs også om vores vision. 

 

 

Tidslinje over Sprooms historie og milepæle2021 → Sammen med resten af Visma flytter vi til et nybygget domicil på 20.000 m2 i Carlsberg Byen

2018 → Vi runder 50.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom. Vi er nu en del af mere end 8000 ansatte i Visma

2017 → Sproom tilbyder relevante virksomheder at tilkøbe deres eget GLN-nummer via REST API

2016 → Sproom bliver en del af Visma koncernen i maj og runder 40.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom

2015 → Sproom har 5 års jubilæum, og vi runder 30.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom

2014 → Sproom vinder Europæisk EBA pris i kategorien ”The RSM Entrepreneur of the Year Award 2014/15, National Champion”. Sproom Verify bliver lanceret

2013 → Vi runder 20.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom, og er nu 20 ansatte 

2012 → Vi runder 10.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom, og er 13 ansatte 

2011 → Vi runder 2.000 virksomheder, der er oprettet i Sproom 

2010 → Sproom bliver grundlagt af en lille gruppe entusiaster 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi arbejder hver dag på at gøre elektronisk fakturering endnu bedre for vores kunder – og vores dygtige support sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Du er desuden altid velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om jobmulighederne på branchens sjoveste og skarpeste arbejdsplads.

Læs mere