Om Sproom

Hvem er vi, hvad laver vi, og hvordan kommer
du i kontakt med os?

Hvorfor

Hvorfor er elektronisk fakturering spændende? Er det ikke bare noget IT halløj, der skal fungere i baggrunden uden at lave for meget støj? Jo, det er lige præcis det, det skal være for vores mange brugere, og det er det, vi tilstræber at levere hver eneste dag.

For os er det bare så meget mere. Det er vores hjertebarn, som hjælper til at skabe værdi og fjerne tunge arbejdsprocesser i helt almindelige virksomheder. Bliv klogere på, hvorfor vi gør det, og hvorfor vi er ret stolte af det. 

 

Læs mere

 

 

 

 

Hvem

Sproom består af et energisk team, der brænder for at gøre dagligdagen nemmere for både små og store virksomheder. Her er højt til loftet, og vi går meget op i idéudvikling og løsning af kundens behov. Vores medarbejdere er vores vigtigste og mest værdifulde aktiv i den proces, og derfor passer vi godt på dem.

IT virksomheder er ikke nødvendigvis kedelige. Vil du møde en spændende en af slagsen?

 

 Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

 

Job

Vi er altid interesserede i at få nye ambitiøse kolleger, der forstår at gøre det komplekse simpelt. Her er højt til loftet, god stemning og masser af ambitioner. Uanset om du er studerende, nyuddannet eller en garvet rotte så garanterer vi, at vi kan udfordre dig.

 

 Læs mere

 

 

 

 

Kontakt

Er der noget, du er i tvivl om? Vil du gerne høre mere om vores løsninger, eller er du måske vores næste partner? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os!

 

Læs mere